Partner worden? | Mijn Mazzel

Partner worden?

Partner worden?

Mijn Mazzel is het regionale online platform met een eigen identiteit. Mijn mazzel is de oplossing om op een eenvoudige wijze uw omzet te verhogen, zonder te hoeven investeren dus zonder risico.

Verhoog uw omzet door uw onderneming te profileren met een aantrekkelijke aanbieding die onder de aandacht komt bij consumenten die zoeken naar leuke producten, ervaringen en uitjes.

Met Mijn Mazzel heeft u een groot bereik met veel potentiële nieuwe trouwe klanten. Bovendien is uw marketing perfect geregeld door de media-mix die Mijn Mazzel toepast.

Klaar om samen te groeien?

Stuur dan uw mail naar info@mijnmazzel.nl We nemen snel contact met u op om de aantrekkelijke mogelijkheden voor uw bedrijf te bespreken.

Uitgelichte mazzels
Box met 12 gedecoreerde cupcakes

44%
korting

Box met 12 gedecoreerde cupcakes
Immies Sweet Bakery
Doetinchem

33,-
18,50

4 verkocht

Entree foodtruck terras inclusief tapasproeverij

48%
korting

Entree foodtruck terras inclusief tapasproeverij
Markant Outdoorcentrum
Braamt

12,50
6,50

129 verkocht

1,5 uur kanoën of suppen inclusief koffie/thee of fris

40%
korting

1,5 uur kanoën of suppen inclusief koffie/thee of fris
Ten Brinke fiets- en kanoverhuur
Rekken

8,35
5,05

320 verkocht

Wat is Mijn Mazzel?

Ben je op zoek naar de voordeligste deals voor een heerlijk etentje, de leukste uitstapjes, wellness-, schoonheidsbehandeling, arrangement of product dan heeft Mijn Mazzel genoeg te kiezen voor je. Wij hebben de allerbeste deals van de Achterhoek en 's-Hertogenbosch voor je samengebracht in dit online platform waarbij je altijd de hoogste korting en de beste prijs voor je deal hebt. Zoveel voordeel bij jou in de buurt, check snel de leukste voordeelsite van de Achterhoek en 's-Hertogenbosch en geniet!

Copyright © 2020 - Mijn Mazzel

Onderdeel van Mio B.V.