Partner worden? | Mijn Mazzel

Partner worden?

 Partner worden?

Mijn Mazzel is het regionale online platform met een eigen identiteit. Dat betekent dat we een sterk Achterhoekse & Twentse signatuur kennen en ons volledig richten op deze streek.

Mijn mazzel is de oplossing om op een eenvoudige wijze uw omzet te verhogen, zonder te hoeven investeren dus zonder risico.

Verhoog uw omzet door uw onderneming te profileren met een aantrekkelijke aanbieding die onder de aandacht komt bij consumenten die zoeken naar leuke producten, ervaringen en uitjes.

Met Mijn Mazzel heeft u een groot bereik in de Achterhoek & Twente met veel potentiele nieuwe trouwe klanten. Bovendien is uw marketing perfect geregeld door de media-mix die Mijn Mazzel toepast.

Klaar om samen te groeien?

Stuur dan uw mail naar info@mijnmazzel.nl We nemen snel contact met u op om de aantrekkelijke mogelijkheden voor uw bedrijf te bespreken.

Uitgelichte mazzels
Onbeperkt genieten van gamba's of huisgemarineerde spareribs

46%
korting

Onbeperkt genieten van gamba's of huisgemarineerde spareribs
Loco Eten & Drinken
Lievelde

27,50
14,95

61 verkocht

Heerlijk 3-gangen diner bij Het Hoofdkwartier

45%
korting

Heerlijk 3-gangen diner bij Het Hoofdkwartier
Hoofdkwartier van de Prins
Lievelde

30,25
16,50

26 verkocht

Uitgebreid 3-gangen diner bij Markant

32%
korting

Uitgebreid 3-gangen diner bij Markant
Drank- en spijslokaal Markant
Lichtenvoorde

32,50
21,95

39 verkocht

Wat is Mijn Mazzel?

Ben je op zoek naar de voordeligste deals voor een heerlijk etentje, de leukste uitstapjes, wellness-, schoonheidsbehandeling, arrangement of product dan heeft Mijn Mazzel genoeg te kiezen voor je. Wij hebben de allerbeste deals van de Achterhoek voor je samengebracht in dit online platform waarbij je altijd de hoogste korting en de beste prijs voor je deal hebt. Zoveel voordeel bij jou in de buurt, check snel de leukste voordeelsite van de Achterhoek en geniet!

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de beste deals.

Copyright © 2019 - Mijn Mazzel

Onderdeel van Mio B.V.