3 x 20 minuten Lasergamen in Doetinchem | Mijn Mazzel

3 x 20 minuten Lasergamen in Doetinchem

Partycentrum Doetinchem

Even buiten de werkelijkheid vertoeven. Beslommeringen vervangen door heerlijke ontspanning, dit kan in de sensationele wereld van Laser Quest.
Laser Quest een fascinerend spel waar menselijke fantasie en technologische wonderen elkaar hebben gevonden. Futuristisch bewapend met computer gestuurde laserguns rondsluipen in nevelige, mysterieus verlichte catacomben. Schimmen ontwijken en anderen een fractie voor zijn in een sportieve strijd. Deze totaal nieuwe vorm van High –Tec recreatie heet: Laser Quest.

Huiveren toegestaan

Huiveren mag, maar bang zijn is niet nodig want Laser Quest is volstrekt ongevaarlijk. Het spel vraagt niet alleen concentratie en snelle reactie, maar ook teamgeest is van invloed op de resultaten bij dit spel. Laser Quest is bij uitstek geschikt om te spelen met Uw zakenrelaties, maar ook voor verenigingen, familie-, school-, vrienden- en personeelsfeesten een ijzingwekkend middel om het ijs te breken. Gedurende het spel en na afloop is de score af te lezen op een groot beeldscherm in de welvoorziene bar. In een eigentijdse ambiance en onder het genot van een hapje en een drankje kunnen onze gasten hier de scores volgen en vergelijken.

Een Lasergame duurt 20 minuten, inclusief 5 minuten voor uitleg over de regels van het spel plus aantrekken van een speciaal vest, waarna men 15 minuten een spel gaat spelen in een arena van 400 m². De inrichting van deze arena is bizar, mysterieus en iedere keer weer verrassend, maar wel volkomen veilig. Spiegels in combinatie met geraffineerde verlichting, onheilspellende geluidseffecten en rookmachines scheppen een sfeer die voor onweerstaanbare opwinding zorgt.

De maximale capaciteit van de arena is 18 personen, maar vanaf 4 personen kan er al gespeeld worden. Er zijn diverse spelvarianten mogelijk. Hierover adviseren wij u graag.

Partycentrum Doetinchem voor de meest originele en spectaculaire bedrijfs-, vrijgezellen-, en familiefeesten van 6 tot 500 personen

Wie met zijn bedrijf, familie of vrienden een leuke avond organiseert wil natuurlijk achteraf terug kunnen zien op een geslaagd evenement waarover men nog lang napraat, en waaraan men met veel plezier zal blijven denken. Deze kans biedt Partycentrum Doetinchem in de vorm van leuke activiteiten. Bowlen, Laser Quest, of een Casinoavond of middag met diner in ons Bistro-restaurant , als combinatie of als los arrangement ,met een flinke dosis gezelligheid zijn de ingrediënten voor een unieke happening.


Contact

Telefoonnummer
0314365452
E-mailadres
info@partycentrum-doetinchem.nl
Website
www.partycentrum-doetinchem.nl

Adresgegevens

Korte Kapoeniestraat 6-A
7001 CA
Doetinchem

Openingstijden

Maandag
12.00 - 24.00
Dinsdag
12.00 - 24.00
Woensdag
12.00 - 24.00
Donderdag
12.00 - 24.00
Vrijdag
12.00 - 02.00
Zaterdag
13.00 - 02.00
Zondag
13.00 - 24.00

Deze deal is niet (meer) geldig.

11 verkocht

Delen

Misschien zijn deze deals ook iets voor jou?
Uitgebreide 2-gangen lunch bij Loco

48%
korting

Uitgebreide 2-gangen lunch bij Loco
Loco Eten & Drinken
Lievelde

18,75
9,75

1278 verkocht

Plate menu met keuze uit meer dan 30 gerechten

50%
korting

Plate menu met keuze uit meer dan 30 gerechten
Eterij De Woage
Halle

14,50
7,25

765 verkocht

Uitgebreid 4-gangen menu bij Bistro de Postkoets

50%
korting

Uitgebreid 4-gangen menu bij Bistro de Postkoets
Bistro de Postkoets
Haaksbergen

42,-
21,-

293 verkocht

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de beste deals.

Copyright © 2020 - Mijn Mazzel

Onderdeel van Mio B.V.