IPL-behandeling voor oksel en volledige bikinilijn | Mijn Mazzel

IPL-behandeling voor oksel en volledige bikinilijn 36%

de Beautyfabriek

36%
korting

IPL-behandeling voor oksel en volledige bikinilijn bij de Beautyfabriek in Groenlo

Reken voorgoed af met haartjes en ga voor een IPL-behandeling bij de Beautyfabriek in Groenlo. Met het innovatieve MedCos® IPL-apparaat wat de Beautyfabriek heeft staan is het mogelijk om ongewenste haargroei effectief aan te pakken. Dit apparaat is van Nederlandse makelaardij, topkwaliteit dus! IPL betekent ‘Intense Pulsed Light’ en staat voor hoogenergetisch gepulseerd licht dat op de huid wordt gericht.

Ben jij al eerder gestart met een IPL behandeling maar niet helemaal afgemaakt? De Beautyfabriek helpt je hier graag bij.  

Met IPL wordt dus een lichtflits op de huid afgegeven, waarna dit licht wordt omgezet in warmte. De haarwortel en het haarzakje worden door de lichtflits en de warmte die daarbij vrijkomt vernietigd, waarna er geen nieuwe haar meer uit kan groeien. Na afloop van een kuur van gemiddeld 10 behandelingen bereiken we gemiddeld 90% haarreductie.

ContraIn de meeste gevallen kunnen we ongewenste haargroei goed behandelen. Helaas kunnen rode, blonde en grijze haren niet behandeld worden met IPL. Door het ontbreken van voldoende pigment in het haar kunnen deze haren het licht niet voldoende absorberen en geleiden naar de haarfollikel. 

Ook overgangs- en donsbeharing hebben geen pigment en kunnen om die reden niet met IPL behandeld worden. Hoewel negroïde huidtypes voor behandeling zijn uitgesloten, zijn de overige getinte huidtypes wel geschikt voor IPL-behandeling. 

De Beautyfabriek 

De Beautyfabriek is een allround beautyconcept, waar je voor al je schoonheidsbehandelingen terecht kunt en altijd geholpen wordt door topspecialisten. We maken in onze drie locaties enkel gebruik van de laatste geavanceerde technieken uit de wereld van cosmetica, beauty en haarmode en lopen graag vooruit op de laatste trends.

Neem direct en vrijblijvend contact op met de Beautyfabriek in Doetinchem, Apeldoorn of Groenlo om een afspraak te maken of voor meer informatie over wimperextensions, hairextensions of een van onze andere behandelingen.

Hairstyling professionals

Trendy kapsalons zijn onderdeel van alle locaties van de Beautyfabriek. In onze salons kunnen zowel dames en heren als kinderen terecht. Onze haarstylistes investeren veel tijd in trainingen en congressen. Zo dragen we er zorg voor dat we op de hoogte blijven van laatste trends, ontwikkelingen en technieken binnen het kappersvak.

Huid & beauty  

Bij de Beautyfabriek staat natuurlijke schoonheid voorop. Samen kijken we naar welke behandeling het beste bij jouw huid past. Je krijgt van ons altijd een eerlijk en gedegen advies. Een schoonheidsbehandeling hoort een verwen moment voor jezelf te zijn. Bij ons ligt de focus in iedere behandeling naast het verzorgen van de huid ook altijd op ontspanning. We werken altijd huidverbeterend. Dat betekent bij ons dat de intake altijd begint met een skin analyse om te bepalen wat jouw huid precies nodig heeft.


Contact

Telefoonnummer
0544 –461 553
E-mailadres
info@debeautyfabriek.nl
Website
https://www.debeautyfabriek.nl/

Adresgegevens

Beltrumsestraat 54
7141 AM
Groenlo

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09.00 - 17.30
Woensdag
09.00 - 17.30
Donderdag
09.00 - 17.30
Vrijdag
09.00 - 20.00
Zaterdag
09.00 - 16.00
Zondag
Gesloten

Grijp deze mazzel!

0 verkocht

IPL-behandeling voor oksel en volledige bikinilijn

36% korting

92,50
59,-

0

0

0

Geldigheid

Uiterste verzilverdatum is 10 dec. 2020.

Voorwaarden

1. 24 uur van tevoren telefonisch (0544 - 461 553) een afspraak maken o.v.v. van Mijn Mazzel

2. Alleen in te leveren bij de Beautyfabriek in Groenlo

3. Laat je voucher gemakkelijk scannen via de MijnMazzel app, of lever de uitgeprinte voucher(s) in

Delen

Misschien zijn deze deals ook iets voor jou?
Uitgebreide 2-gangen lunch bij Loco

48%
korting

Uitgebreide 2-gangen lunch bij Loco
Loco Eten & Drinken
Lievelde

18,75
9,75

1731 verkocht

Afhaal plate menu met keuze uit meer dan 30 gerechten

50%
korting

Afhaal plate menu met keuze uit meer dan 30 gerechten
Eterij De Woage
Halle

14,50
7,25

1109 verkocht

Uitgebreid 4-gangen diner bij Bistro de Postkoets

50%
korting

Uitgebreid 4-gangen diner bij Bistro de Postkoets
Bistro de Postkoets
Haaksbergen

42,-
21,-

388 verkocht

Copyright © 2020 - Mijn Mazzel

Onderdeel van Mio B.V.